Make your own free website on Tripod.com

Kanteleen Vakkarit

Chatin valvonta

Koti
Missio
Nickin rekisteröinti
Chatin valvonta
Virallinen Vakkarilista
Aktiviteetteja
QPisteet
Kartta
Sanasto
Yhteystiedot

Chattiin on tullut 25.3.2007 uusi ja ihmeellinen valvontajärjestelmä:
 
"Chatin uusi valvontajärjestelmä on testikäytössä. Rekisteröidyt käyttäjät voivat nyt ilmoittaa sääntöjenvastaisesta viestistä tuplaklikkaamalla sitä pikachatin viestilistassa."
 
Se, mitä tällaisesta sääntöjenvastaisesta viestinnästä sitten seuraa, on hämärässä toistaiseksi.
Myös on hämärässä millä tavalla tätä valvontajärjestelmää voidaan väärinkäyttää häirinnässä. Jos joku järjestelmä luodaan, sitä ennemmin tai myöhemmin varmaankin käytetään väärin :D
 
Jotain chatin riviä (nickiä) klikatessa avautuu lisäikkuna, jossa on teksti:
 

Tämän sivun avulla voit ilmoittaa sääntöjenvastaisesta viestistä. Olet valinnut ilmoitettavan viestin tuplaklikkaamalla sitä chat-ikkunassa. Tämä toiminto on vielä testikäytössä, vakavista rikkomuksista kannattaa ilmoittaa myös palautelomakkeella.

Valitsemasi viesti:
 
11:04 CXX vxx Kxxxxx: Maksullista seksiseuraa ja äkkiä tai tulee turpiin!!!!

Havaitsemasi sääntörikkomus:

Lopussa annetaan mahdollisuus "Lähetä ilmoitus" tai "Peru ilmoitus"
 
 
Muistin virkistämiseksi käytöehdot 26.3.2007:

Chatin käyttöehdot

1. Palvelun käyttö Käyttämällä chatpalvelua hyväksyt nämä käyttöehdot ja sitoudut toimimaan niiden mukaisesti. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa tai päivittää näitä ehtoja ilman eri ilmoitusta. Palvelu on tarkoitettu 16 vuotta täyttäneille.2. Palvelun luonne Palvelu on reaaliaikainen chat-palvelu.3. Käyttäjän velvoitteet Käyttäjä sitoutuu toimimaan palvelussa lakien ja hyvien tapojen mukaisesti, sekä noudattamaan palveluntarjoajan ohjeita. Käyttäjä on vastuussa palveluun lähettämiensä viestien sisällöstä. Käyttäjä ei saa toiminnallaan häiritä palvelua tai muuta käyttäjiä. Palvelun käyttö suoramarkkinointiin tai kaupalliseen toimintaan on kielletty. 4. Palveluntarjoajan velvoitteet ja oikeudet Palveluntarjoaja pyrkii varmistamaan palvelun virheettömän toiminnan, mutta ei takaa palvelun virheettömyyttä tai jatkuvuutta. Palveluntarjoajalla on oikeus estää käyttäjän pääsy palveluun tai lopettaa käyttäjän lähettämien viestien toimitus ilman eri varoitusta. Palveluntarjoaja ei vastaa palveluun lähetettyjen viestien tai linkkien sisällöstä tai virheettömyydestä.

Ja Chatin säännöt 26.3.2007:
 
Chatin säännöt

Chatin käyttäjän on noudatettava näitä sääntöjä, käyttöehtoja, sekä lakia ja hyviä tapoja.Chatin käyttäjän on oltava 16 vuotta täyttänyt. Alle 16-vuotiaana esiintyminen tai alle 16-vuotiaan seuran hakeminen on kiellettyä.Väärinkäytösten estämiseksi puhelinnumeroiden, osoitteiden, sähköpostiosoitteiden ja tilinumeroiden lähettäminen yleiskeskusteluun on kielletty. Yksityisyyden suojan takaamiseksi yksityishenkilön koko nimen ilmoittaminen yleiskeskustelussa on kielletty.Herjaava tai loukkaava toiminta on kielletty.Eläinseksiin, nekrofiliaan ja insestiin liittyvien viestien lähettäminen on kielletty hyvien tapojen vastaisena.Palvelun käyttö kaupalliseen toimintaan sekä maksullisen seuran hakeminen ja tarjoaminen on kielletty. Myös maksulliseen seuranhakuun viittavaat ilmaukset ja merkit (kuten € ja $) ovat kiellettyjä.Palveluun lähetetyt linkit eivät saa osoittaa sivuille tai kuviin, jotka sisältävät hyvien tapojen vastaista tai asiayhteyteen sopimatonta aineistoa.

Klikkaa tästä säännöt ja käyttöehdot pikkuikkunaksi näytölle.

Kanteleen chatissa voi rekisteröidä ja varata itselleen oman nickin, jota muut eivät pysty käyttämään/rekisteröimään.
 
Chatissa oli käyttökatko 7.2.2007 noin 18.15-22.00. Kyseisenä aikana myöskään nickin rekisteröinti ei onnistunut tekstiviestillä.

Kanteleen Vakkarit - sivusto avattu 4.5.2005