Make your own free website on Tripod.com
Quntele Chat Meet

Etiketti

Home
Yhteystietoja
Linkit
Uutta
Vanhat miitit
Etiketti
Kuljetus&Majoitus
Vakkarit

Asioita, joiden pitäisi olla chatin miitissä itsestäänselvyyksiä, mutta kerrataan...

Miitit ovat aivan tavallisia, kaikille vapaalla pääsymahdollisuudella, ystävien kesken pidettyjä tapaamisia, bileitä, pirskeitä, kokoontumisia tai ihan mitä vaan. Quntelen Chatin eroottisesta luonteesta huolimatta kaikki normaalielämän säännöt pätevät edelleen. Tässä toivomuksenomaisia suosituksia, joita on ystävällistä noudattaa:

Miitissä

Miittiin tullaan näkemään chattaajia kasvokkain, pitämään hauskaa ja olemaan yhdessä. Tehdään sitten myös niin, eli pidetään sitä hauskaa ja leikitään kiltisti yhdessä pahoittamatta kenenkään mieltä.
 
Eikä lähdetä heti pois, vaan varataan se ilta / aika siihen yhdessäoloon. Mahdollisen miitistä löytyvän tai jo etukäteen sovitun kaverin kanssa voi yhtä hyvin häippästä myöhemminkin eli turha kiire pois.
 
On kohteliasta kiertää kaikki paikallaolijat ja käydä esittäytymässä ilman, että kenenkään tarvitsee supatella "kukakohan toi on" -tyyliin.
 
Vaikka sinulla on hieno uusi ja upea kamerakännykkä, toiset ei ehkä halua tulla ikuistetuksi. Älä siis räpsi kuvia lupaa kysymättä.

Virtuaalimaailmamme on siitä näppärä, että voimme pitää montaa rautaa tulessa yhtä aikaa. Reaalielämässä se ei välttämättä onnistu ja miitti on sitä reaalielämää. Eli vaikka kuinka söpöä ja kultaista olisi chatissa privaillessa henkilön N kanssa, voi olla ihan mahdollista, että hän ei tulekaan miittiin vain tavatakseen juuri sinut. Siellä kun on niitä muitakin, joita juuri hän haluaa nähdä a tutustua, ilman että annat väärää mielikuvaa jostain valtausoikeudesta johonkin.
 
Pidä siis pääpaino hauskanpidossa niin tulet kyllä huomatuksi - älä jahtaa muita näännyksiin. Jos joku on sinusta kiinnostunut miitissä reaalissa, hän kyllä näyttää sen tai peräti sanoo sen suoraan.
 
Kaikkien yksilöiden kemiat ei aina kohtaa. Pitääkö siitä silti tehdä kaikkien ongelma? Ei, eli, pysytään sitten siinä pienryhmässä, jossa viihtyy eikä mennä ärsyttämään toisia. Tilaa ihan varmasti on niin paljon, ettei tarvitse törmäillä.
 
Leikitään kiltisti, ei pilata kenenkään iltaa.
 
Älä sammu. Liika viina ei hauskuuta ketään.
 
 
 
Knoppeja ranskalaisin viivoin:
 
  • Esittäydy kaikille; sen jälkeen sukkulointi on helpompaa
  • Jos sinua lähestyy romanttisin aikein ihminen, josta et välitä, pistä hänet kiertoon esittelemällä hänet ystävällesi tai vierustoverillesi.
  • Pyydä kaikkia tanssimaan alfayksiöistä harmaisiin eminensseihin.
  • Älä kainostele heittäytyä keskusteluun. Sekaan vaan, vaikka parilla kolmella näyttäisikin olevan tärkeä asia keskenään meneillään.
  • Jos juttukaverin imartelu muuttuu liian intiimiksi, liukene paikalta tekosyyn varjolla. Turhaa nolata ketään tai olla ilkeä.
  • Flirttailu kaikkien kanssa on miitissä luvallista, mutta yhden kanssa nurkkaan vetäytyminen ei. Jos olet suhteessa etkä halua flirttailla, senkin voi sanoa ihan päin naamaa.

 

Ennen miittiä

On hyvä jos voisit ilmoittautua etukäteen; näin kaikki näkevät ketkä pääsevät tulemaan ja siis keitä odottaa paikan päällä näkevänsä. Miitistä riippuen voi olla joko pakollisia ilmoittautumisia (esim. ohjelman tai tarjoilun mitoittamiseksi) tai sitten ei mitään velvoitetta.
Ilmoittautuminen on siis kuitenkin aina suositeltavaa :)
 
Kaatokännissä olevaa ihmisiä harva oikeasti haluaa katsella. Pidä siis varovaisuutta pohjien suhteen.

Miitin jälkeen

Se mitä tapahtuu miitissä, jää sinne. Ketkä olivat paikalla tietävät mitä tapahtui, muille ei tarvitsekaan tapahtumia kovin tarkkaan selostaa. Riittää, että muut tietää, että hauskaa oli. Ja koskas se seuraava miitti taas onkaan?

Quntele chattiväen miittisivusto - sivusto perustettu 25.8.2004

Kuivaa? Klikkaa tästä jatkaaksesi